Tuesday, 31 January 2012

Tak Bole Nak Buat Apa -Apa Bila Otak Kosong ! .

Views





Assalamualaikum ..



Argghhh !! sakitnya kepala aku . nh mesti migrain nk datang nh . i know i know ! kalau da sakit mcm nh konfem migrain . huhh ! tak online lama laa aku jawabnya nanti . ngee .

Bepikir dulu ada apa kat dalam otak nh ..

2 Jam

5 Jam..

10 Jam..

Err .. langsung takde pape kayy . alahaii . payahnya kalau otak kosong nh . Dear brain , please thinking something for me . uhuk . dari semalam kayy otak nh mcm nh . langsung tak bole nak pikir pape . pikir pasal boyfie ada laa . hakhak . gataii noh .

Tengok laa , da 3 hari kott tak updated entry kat blog yang cumell nh . haha . okayy aku perasan kn . sebab tak tau nak updated pasal hape . da try nk pikir something tapi still tak dapat kayy . kalau tak bole pikir then takde idea mmg tak bole nk taip pape kayy .

So , bila aku ada idea yang bernas nk taip entry pasaii hape baru laa aku buat ehh . ada yang tunggu tak entry dari akiu ?? ahaha . sekali lagi aku perasan >.< Bytheway , mlm nh hari yang last untuk bulan januari . ohmyy , sekejap je kayy da nak masuk bulan februari . bermakna nh last entry aku for this month . hekhek .

See you on Februari guys :)

// Thank You \\

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

aima mazlan said...

same la kite...
hehehe
:)

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@aima mazlan

hehe . kann ?? mmg jdik mcm tuh laa kalau takde idea