Saturday, 7 January 2012

. Segment F.H | Santai Blogger ! .

Views



Assalamualaikum..

Ehheemm . ehemm !! tekak tengah sakit nh sebab ketawa tadi dengan my girlfriend tuh yang bedehem sikit . hihik . what evaa okayy !

So , malam nh .. eehhh , da pagi buat nh kau ckp subuh . haha . pun bole okayy . chop3x ! aku nak join segmen yang abah Ku buat laa . jom korang ramai2 join . tak susah mana pun . tengok sa buat mcm mna kayy .

 wajib letak banner yang comell gilaa nh kayy .
( abah  ibu )


Tuan blog hijau nh lahir pada bulan OKTOBER . hehe
ada sesiapa yang lahir bulan oktober tak ??
alalala , give me five ~! weee .

Sa tag 2 blogger yang hebatt !

Qaqa Xeslly | Ratu Lissa

// Thank You \\ 

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

7 0017 Talk Here:

Ku Azhar said...

hehehe anak abah wajib join sbb tu xhantar kad jemputan..kih3..thanks for joining! t bila birthday dekat abah lari tau! kih3.. :)

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@Ku Azhar

haha . mcm tuh plak . sikit lagi nak merajuk dgn abah . hihik .

Nana afLs said...

hye bulan okt! singgah ni hee~ jom terjah blog aku pula ^___^

http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/segment-fh-santai-blogger.html

~My Life~ said...

da jupe pom bln yang sama dgn Zierah :)..jom singgah blog Zierah =,=

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@~My Life~

yeppy . da ada y sma bulan dgn kita laa . hehe .

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen & follow sini juge. 837. wow. byk tuuu. hee. hepi incoming befday oktober. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segment-fh-santai-blogger.html

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@9n0L4

thanks da visit blog yang tak seberapa nh :0 hehe