Thursday, 12 January 2012

. Otak K o s o n g ! .

Views


Assalamualaikum..

Eheemm ! eheemm !


Act , sa langsung tidak tw ou apa yang ada dalam pikiran nh . tengok laa tittle pun ntah pape je kan . huhh !! nak kata sa nh ada masalah rasanya teda juak . da laa aku geram dengan facebook mr.A tuh . nk bukak tadi tak dapat log in plak . dia bagitw yang pasword da kena tuka kemarin dalam jam 5 lebih mcm tuh . bila tanya Mr.A dia cakap teda plak tukaa . grrr . !

Mood terus teda nh gara - gara facebook punya pasall . asyik mw marah orang jak nh . berani laa tegur aku . nak kena marah dengan aku buat laa benda yang aku tak suka kayy . kena lagi dengan mood yang tak berapa okayy nh jangan laa tanya aku pape kayy .

Otak pun langsung tak dapat nk fikir pape . padahal , cadang nak edit blog nh dengan penuh semangat ! tengok - tengok mood spoil plak . hareemm kan ! mood ohh mood ... datang laa balik sayangggg . huhh . jangan buat aku dingin dengan orang lain okayy mood ! terbaikkk :)

// Thank You \\

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

5 0017 Talk Here:

aReLaN said...

sabar2.cool down.jangan marah2.hehehe

aReLaN said...

sabar2.cool down.jangan marah2.hehehe

♥(˘⌣˘)♥ said...

uit ! yunk ! try la buat shoutbox mcm kat blog i.. senang,,, huhu .. tu pun i belajar buat dari bloggers lysa... hihi lepas nih boleh la kita bergossip ! huhu

❤ fiQah Bambam's ❤ said...

@aReLaN

haha . cool da tuh dear :)

❤ fiQah Bambam's ❤ said...

@♥(˘⌣˘)♥

really ?? yeaahh ! da bole gossip2 abess da nh . haha .