Tuesday, 3 January 2012

. Myravea : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku ..

Views

Assalamualaikum..

Tadi time bukak dashboard tenampak laa sorang blogger post entry pasal segmen nh . agak menarik jugak thats why nk join . hehe . kalau korang nak join sekali bole juak kayy . KLIKSINI . senang juak starat - syarat segmen nh . yang sa paling suka tuh tak payah main tag - tag . hihik . 

Okayy . dalam syarat - syarat segmen tuh dia suruh pilih apa warna kegemaran dan nyatakan sebabnya .haa . kalau pasal nh memang sa suka nh . haha . 

Ehh , kalau sa tak bagitau apa warna kegemaran sa korang pun da tau juak kan . mana tak nya . tengok je laa blog sa nh kaler apa , hihik . dengan ini sa mengisytiharkan bahawasanya sa meminati gilokkss warna HIJAU ! siapa yang minat warna hijau kat sini give me five ! yeaahh !

Sebab apa sa minat warna hijau ?? sebab warna nh nampak lembut je . sejuk mata memandang . yeala , warna kegemaran Nabi Muahmmad s.aw. juak kn . hihik . lagi pun nh kan warna tumbuh - tumbuhan , pokok - pokok . kalau tak pecaya , tanya sama pokok . huahua .rugi kalau tak minat hijau . hekhekhek .
sampai - sampai hp aku puns warna hijau juak kayy . wajib tuh ! haha .

Opss ! da bagi ucapan telalu panjang plak . ngee . cepat - cepat laa korang join segmen nh kayy . lagi 2 hari tarikh tutp segmen nh . peace yoo !

Label : Segmen , Greeny

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

6 0017 Talk Here:

aReLaN said...

slamat bersegmen!!!

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@aReLaN

haha . okayy2x :) thank you .

myravea said...

Thanks join segmen kali ini, anda diserbu! :)

Penjual Reflesia™ said...

all green..cantek!!
salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@myravea

okayy :) hehe

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@Penjual Reflesia™

hehe . thanks yea :)