Monday, 2 January 2012

. New Year First Giveaway By Ziera .

Views


Assalamualaikum..

Weee ! Sejak tahun baru nh ramai sangat yang buat GA , ye dakk ?? hadiah pun lumayan - lumayan beb . siapa tak nak kan ., rugi laa kalau tak join . kot - kot la ada nasib . AMIN ! memang bertuah laa kau kalau dapat hadiah tuh . 

So , GA nh aku ternampak kat dashboard blog aku tadi . aku cepat - cepat bukak , baca semua syarat - syarat sah wajib yang patut dipatuhi aku teruii buat entry . haha , okayy takk ?? Nak meng-joinkan diri laa katakan . jum tolong aku untuk gam banner dia nh kuat - kuat kayy . takut kang terbang plak ntah ke mana kalau tak gam kuat - kuat .

banner yang simple tapi cantik , menarik dan kebaabomm 
colourfully :)

Aku tag 2 blogger yang comel loteh !

Nana Asha |  Aqieladyana | Adik Najwa
Label : GA , Greeny .

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

8 0017 Talk Here:

NanaAsha said...

awak, boleh bgi link contest ni? senang nak letak lunk kat comment tuan punya giveaway nanti, :) bgi link kat fibox saya ye? :)

Pwincess sarah said...

sarah tag akak kat sini..

http://budakmanja94.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@NanaAsha

okayy dear . nty sy bgi kayy .

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@Pwincess sarah

okayy dik . thanks da tag akak ek :)

Ziera Sharpℓet ♥ said...

thanks for joining, dear. gud luck ;D

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@Ziera Sharpℓet ♥

okayy dear :) hehe . thanks kayy .

aQielaDyana said...

thanks tag ;) link takde ?

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@aQielaDyana

most wec . ada kat entry bawah sekali . y ada ayat label .