Monday, 23 January 2012

. Kesian Doodle Tuh Aku Kerjakan . Haha .

Views



Assalamualaikum..
Ehemm..Ehemm !

Wooowww ! aku rasa rumah aku macam kena bom plak sana sini mercun . kebabbommm ! alahaii . if ada yang heart attack aku rasa konfem da tinggal kat hospital . kesian dia nok . haha .

Nh laa kalau da CNY . memang mercun tuh tak kan berhenti laa selagi be,um habis perayaan tuh . sampai ke tengah malam kayy . aku nak tido pun tak senang nok . muahaha .  gilokss .

Tapi tuh bukan cerita sebenar aku . hekhek . intro laaa katakan . korang tengok doodle yang aku buat petang tadi . haha . kelaka kayy . terutama sekali mata dia . aku main hentam je buat tuh . malas da nak buat yang terbaik . penaatt nok . hekhek . silaa laa tengok . jangan malu jangan segan . siapa segan dia rugi . hekhok .

Kelakaa kaan . sebab tuh aku bagi pakai doodle tuh spek . hakhak . serius , aku sendiri pun ketawa nok tengok mata tuh . buruk bebeno . haha . 

yang pastinya hijau pilihan hati . haha . 

// Thank You\\ 

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

A'ishah Kamaludin said...

Wahh comelnya.. Saya guna ptoshop pun tak lepas lagi, cane nak wat dudel lak.. Isk

http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/kahwin-awal.html

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@A'ishah Kamaludin

hehe . sy xmw guna photoshop . guna software lain .