Thursday, 15 December 2011

. Tak Payah Delete Account Shoutmix . Automatic Akan Tamat .

Views

Assalamualaikum..

Sekali Lagi aku buat entry pasaii shoutmix ! okayy . tadi aku ada terbaca kat entry blogger nh pasai cara nak delete account shoutmix . yeala , semua blogger yang guna shoutmix nh nak delete account kan takut kena bayar la plak . ye dakk ? aku pun taknak la bayar kan . haha .

So tadi aku log in laa shoutmix aku . nak carik mana nak delete acount nh . tapi tak jumpa pun sebab aku guna old version . blogger tuh tunjukkan cara - cara nak delete account shoutmix untuk yang new version punya . jadi aku kena carik sendiri la kn jawabnya . carik punya carik tak jumpa juak . korang nak tau apa yang aku jumpa ? korang baca kat bawah nh


tak paham omputeh baca kat bawah nh . aku da translate kn pe malay .


Kita tidak lagi akan menawarkan perkhidmatan percuma. Semuashoutboxes percuma secara automatik akan tamat pada 1 Januari, 2012. Naik taraf shoutbox anda sekarang untukmeneruskan perkhidmatan. Sila semak pengumuman itu di sini:shoutmix.com/v3/openletter.php.

Da baca ?? so , automatik account shoutmix akan terdelete if kita taknak upgrade . jadi , tak payah dok risau sangat la kayy !

// Thank You \\

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

cik pinaz said...

ye ke ? pnaz buat tuto tu sebab ada yang kata delete dulu .. tapi dah x dk bagus la .. a'aa lupa nk gtw .. memang new version punya .. pnaz delete sebab takot kena bayar je .. :)

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@cik pinaz

hee . tuh laa . ingat kn nk kena delete jgk . tngok2 dia bgtw auto kena delete .