Thursday, 1 December 2011

. Hello December ! .

Views

Assalamualaikum .

Hi , firstly i want to say WELCOME DECEMBER AND HAPPY DECEMBER !! tak sedar da masuk bulan 12 da nii . ewaahh3x ! cepat sangat masa belalu . umo Baby Airis pun da 11 hari . tak lama lagi sebulan then buat kenduri kesyukuran segala lh kn . baby , cepat besar tw ! tak sabar nak main masak - masak , nak main make up -2 dengan baby . HAHA . well . excited lh katakan dapat baby gegirl .

Bermakna bulan ni genap 4 tahun 6 bulan aku dengan c gem0x aku tuh . lagi 6 bulan genap 5 tahun . seriously , aku tak menyabo giler babes ! ngehngeh . okeoke , da lari dari topik kan . here we go about december ! bulan ni ada 2 sambutan lagi kan iaitu krismas & tahun baru . abang ipa aku rasanya tak balik kot untuk sambut krismas kat kampung dia sebab kakak aku tengah bepantang . oke lh tuh .

So aku harap bulan december ni dapat lagi banyak rezeki dari bulan - bulan yang sebelumnya . amin ! memandangkan bulan ni adalah bulan yang terakhir bagi tahun 2011 , kita buat lh apa yang patut untuk kita jadikan memories yang paling sweet & paling terindah buat kita sepanjang tahun 2011 . so enjoy it for this month sayang :) 



Lots Of Love ♥ Greeny's Blog