Friday, 30 December 2011

Nak Capai Follower 1k Sebelum 2012 Sempat Ke Tak Ek ??

Views


Assalamualaikum..

Comell gilaa laa anak - anak kucing kat dalam gambo tuh kan . kalau laa aku dapat anak kucing mesti best . hee . nh bapak kucing beb . muahaha .

Okayy . aku buat entry nh just untuk menaikkan dan menambahkan follower aku untuk mencapai 1k sebelum 1jan2012 . korang rasa - rasa sempat tak ?? huhux . now , follower aku da 678 . ada lagi 332 untuk genap kan 1k follower aku . lebih pun takpe .  tapi just tinggal untuk hari nh dan esok je laa kan . lusa da 1 jan 2012 . aisehmen . konfem laa tak sempat punya :)

Pada yang tak follow blog aku lagi tuh , cepat - cepat laa follow kayy . tapi , jangan lupa plak korang tinggalkan link korang kat shout aku . bole laa aku follow korang balik kan . kalau takda memang tak dapat laa den nak follow blog korang balik . 

So , sebelum munculnya 1 jan 2012 dan hilangnya 31 dis 2011 , sama - sama laa kita buat apa yang terbaikk dan jadikan kenangan untuk kita dalam tahun 2011 :) winkwink *,* 

// Thank You \\


Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

15 0017 Talk Here:

smilenajah93 said...

followers ramai pun x best kak kalau xde readers :) sekadar berkongsi ~~ .

♥ayuanakpapajoe♥ said...

Goodluck :) semoga dapat 1k followers .

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@smilenajah93

readers ada , tapi stalkers readers :)

susulemakmanis said...

hehe..impian terakhir utk tahun 2011..hehe..i dah follow..gdluck

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@♥ayuanakpapajoe♥

thanks dear :) hee . hope it .

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@susulemakmanis

haha . yups2x . thanks dear :)

Aien Rosdi said...

geremti bolehh sampai 1k punyaa lah . insyaallah :)

Honey Kumicky said...

hai...semoga tercapai impian tu..tp lbh baik byk folo n komen kita...nie x lau ramai tp diam je sumer...x meriah gak kan syg...

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@Aien Rosdi

thanks sumandak :) hee . hope it laa kan .

Ku Azhar said...

blh2! msti blh :)

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@Honey Kumicky

betul2x :)agree with u dear :) hehe . jgn mcm org tuh kn tnya pape ntah soalan . haha .

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@Ku Azhar

haha . nk kalahkan abah !!

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV said...
This comment has been removed by a blog administrator.
* Aiman Qistina Balqis * said...

gudluck :) mesti boleh punyeeeeee :D

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@* Aiman Qistina Balqis *

haha . insyallah :) thanks kayy :p