Wednesday, 7 December 2011

.. Asyik Freebies Jak , Jum Story Pasal Diri Aku Plak ! .

Views

Assalamualaikum ..

Hi , korang..korang.. sehat tak ?? aku sehat sehat jak nh . bahagia lh katakan , so mesti la sehat .  err , korang nh hari - hari hapdated entry kan ?? korang hapdated pasal hape ek ?? macam ada yang menarik je kan . besstt la korang hari - hari ada story yang nak di-hapdated kan . tak macam aku ni . ntah pape je kan yang aku hapdated . hehe . nevermind , yang penting blog aku , aku punya dan blog koe , koe punya . done !

Apa yang nak diceritakan pasal diri aku nh ?? ada ka aku nak cerita yang aku bangun lewat hari nh then tak sarapan lagi teruii je dok online . lepas tuh online bejam - jam sampai ke petang . pasaii tuh ke cheq nak habaq kat hampa semua ?? waste my time la nak cerita tuh semua rite . 

Kemarin aku balik ruma , then ada mesej dari my gemox :) amboii . mood happy la kan bila my gemox mesej  . lepas tuh ada la something yang aku cakap dengan my gemox ,then dia cakap macam ni " da bole la kan pa pe jau " so aku balas " nanti ma rindu :( uwaa ! ". dia balas lagi " nanti bole inbox guna fb . ma anta jak mesej nanti pa online pa balas " tesenyum abes aku . chewaah . lebar sampai ke teling haaa . aku terus balas . " oke pa . loveyou ! " - sampai tuh je oke . hee  -

Mesti korang blurr + konfius dengan apa yang aku cakap kat atas tuh kan . macam ni , act my gem0x pe United Kingdom ( UK ) next year sebab cont study degree kat sana untuk 4 tahun . thats why dia cakap dia nak pe jau da . so kiranya just fesbuk jak yang jadi penghubung antara kami nanti selama 4 tahun . aku sedih oke ! nh kali ketiga tawaran dia untuk cont study kat oversea . pilih antara dua sama ada nak pe UK atau Sweeden . Uk is better rite . ngeh ngeh ..

Habis story pasal my gemox . sekarang nak story pasal aku plak . korang nak tau , petang tadi aku dengan kakak aku buat roti canai with sardin , so lepas makan ada lah dalam setengah jam aku nak timbang berat . aku soh la kakak aku tengok , alamakk !! grr >.< berat badan da naik ! sumpah ! aku tekejut gilerrr . *takpayahtauberapakgnaikoke ! so , masa untuk diet . jangan makan nasi , just makan biskut diet . jacobs time ! aku harap berat badan aku turun . uwaa !

Tak da story yang nak diceritakan lagi . aku nak belaja buat doodle guna excel . harap aku cepat paham dan da bole buat dengan lebih baik oke . by the way , jumlah duit aku dalam Emailduit da nak dekat rm10 dalam sehari nh je oke . berbanding dengan churp - churp yang tak naik - naik lagi earner kan . so aku nak mem-busy kan diri dulu k . wan 'an ( selamat malam in mandarin )

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

4 0017 Talk Here:

Original CikTeddy said...

uk tuh..huhu

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Original CikTeddy

tw xpa . hee . jeles nh !

HUDAJMAL said...

makin jauh makin bertambah sayangg, rinduu. aww awww ! hikhik

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@HUDAJMAL

ngee ~ tw xpa . hahaaa . rindu abes r nanti