Sunday, 11 December 2011

. Shoutmix Da Tak Free Lagi Start Tahun Depan .

Views

Assalamualaikum..

Ehemm3x . korang da tau tak pasal benda ni ?? mesti ada yang da tau dan ada yang tak tau lagi . lebih - lebih lagi pada yang new blogger rite ? so korang kena tau nh pasal benda nh . wajib la kiranya . korang tau kan apa tuh SHOUTMIX ?? alaa benda kotak yang ada kat setiap blog untuk memudahkan orang lain tinggalkan jejak untuk follow blog orang lain . start tahun depan da tak free lagi la weii . alamakk !! shoutmix da berbayar pada sesapa yang still nak guna lagi . kalau korang nak tau korang baca kat atas kotak shoutmix korang tuh , yang tulis" Important Notice " sorry , tak dapat nak print screen . korang klik then baca la k . cakap omputeh tuh babe . HAHA . 

Kalau shoutmix da tak free lagi nak guna apa supaya orang lain bole tinggalkan jejak ?? errr , yang shoutmix new version tuh bebayar jgk ke tak ?? ada sesapa yang tau ?? uwaaa . tak best la macam ni . grr >.< da la yang new version tuh payah sikit . tak menarik plak tuh . nh yang tak best nh . takkan aku nak ambik yang bebayar plak . hello ! aku pun kena tanggung oleh bapak aku tw . haha . 

Takpe la . tak payah guna shoutmix atau hape punss . tinggalkan je jejak kat kotak komen . besstt jgk kan . hihik . punss bole oke ! ada - ada  je kan dorang nh . cuba la kekalkan je shoutmix tuh . nh nak bayar bagai . grr ! lepas nh tak tau apa lagi yang bebayar . ngehngeh . kbai !

//  Thank You \\

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

8 0017 Talk Here:

ChuiitChuiitDoll said...

larhhh , yeke ? tAK BEST LRH , tengs inform , Lau takk , tahu ~

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@ChuiitChuiitDoll

tw xpa . hehe . okayy . pleasure :)

Nura Veronica said...

thanks for the information : )
i gune shoutmix yg baruu. tp xde pulakk 'important notice' kat atas uh.. =='

nwayy, gune shoutmix yg baruu xsusah kalau kita tahuu caranya..

check this :-
http://nurazulkeflee.blogspot.com/2011/12/ada-shoutbox-versi-new-wajib-baca.html

X.m.i.n.t.o.o.X said...

oh no:O

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Nura Veronica

really ? huhu . nty sy pe blog awak tngok ek .

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@X.m.i.n.t.o.o.X

haha . apa bole bt

Nura Veronica said...

Haha, daa start kuar 'Important Notice' daa kat Shout saya.. (ingatkan tak kena)
Haih.. Hahahaha xD

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Nura Veronica

haha . mesti kena punyaa :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me