Saturday, 17 December 2011

. Big Thanks To You " HANTU " Sebab Cakap Blog Aku Tak Lawa :) .

Views


Assalamualaikum..

Huaaaa !! sejuk.. sejuk.. sejuk.. ! begegar suda nh gara - gara hujan sejaa dari semalam . well , da nama pun musim hujan . ye dak ?? okayy ! semalam aku just online guna Hp . so tak tau apa da jadi dekat my blog kan . ada ribut pun aku tak tau . hahaii . nasib ada jugak jiran yang baik hati lawat rumah aku nh then bagitau ada ribut melanda . aisehmen ! before tuh kalau ada yang baca status fb aku nh , aku cakap pasal si hantu nh laa .


Nak tanya korang laa kan . rasa - rasa korang laa kan . blog aku nh tak lawa meh ? baik cakap betul - betul , kalau tak aku tak nak belanja korang makan . hihik . #guraujelaa . ehhh , pada yang tak tau lagi ,korang nak  tau tak semalam ada si HANTU nh dok ceroboh rumah hijau aku . tapi yang peliknya dia tak tinggalkan jejak . alamakk ! dia takut kot . kankankan . nak tau apa dia anta meh baca kat bawah nh .


Alahaii . dia mengaku laa blog dia lagi lawa . mana blog kau ? nak tengok jugak lawa ke tak . alaa , asal tak bagi tinggal link blog ? nak jugak tengok betapa buruk nya blog kau yang kau cakap lawa tuh . muahaha . even tak lawa , even buruk sekali pun , sekurang - kurangnya aku buat dengan hasil tangan aku sendiri tanpa bantuan dari orang lain . tak macam kau kan , minta bantuan kat orang lain . errr . haha . paluii ! 

Kalau kau nak minta aku edit blog kau , bak sini laa aku tolong editkan khas unutk kau laa sayang ! kalah blogger - blogger yang lain . hihik . tak tau laa kan apa motif kau nak buat mcm tuh kat aku . nak kata kau jeles dengan blog aku nh suda semestinya kan . haha . blog aku memang cantik laa . bukan setakat aku je yang cakap , orang lain pun cakap macam tuh jgk sampai - sampai nak meroyan sebab tengok blog aku yang lawa gilaa nh ! ahaha . kau hado tak ?? meme laa takda kan . kalau ada kau takkan cakap macam tuh kat shout aku . hikhok !

Mesti kau bukak lagi blog aku nh kan . aku tau laa . konfem punyaa ! so , entry nh memang speciiaaalll aku buat kan untuk kau . pepanjang lagi haaa . maklum laa . orang nak carik populariti . hahaha . eehhh , kau mana bole dapat populariti seba kau kan hantu . alaa , sayang je kan . cuba kalau kau tak hantu mesti kau da dapat ! kahkahkah . kelaka gilaa weii . sumpahh ! hihik .

Kot ye pon nak popular buat laa dengan cara lain okayy ! kesian dekat kau ANON ! ish3x . btw , kalau kau rasa - rasa berani nk behadapan dengan aku , kau bagi laa aku tengok blog kau yang kau cakap lawa tuh kayy . tapi kalau yea pun lawa maybe orang lain kot yang edit untuk kau then kau tinggal bayar je . muahaha . oppss ! da telebih banyak ketawa plak kat dalam entry nh . hihi . 

Big thanks laa pada yang bepihak dekat aku . nak tau siapa dan knp dia bepihak dengan aku . meh tengok kat bawah nh 




See ?? dia la jiran aku yang baik hati yang sudi bagitau aku ada orang ceroboh rumah hijau aku . thanks so much Nura Veronica . loveyou banyak - banyak dekat awak kayy ! hoho . dan lagi satu orang yang paling gilaa - gilaa siot laa . ahha . kalau ada orang yang dok carik pasal kat aku mesti dia orang petama yang tau then dia pe marah - marah itu olang maaa . siapa lagi kalau bukan MY TWIN QAQA . kamu mau tau apa yang dia post dekat shout aku . jumjum tengok . hee 


Hahaii . thanks both of you okayy sebab bepihak dekat aku . kalau si hantu tuh nak datang lagi ke blog nh then cakap yang ntah pape lagi kat shout aku , dipersilakan laa ea :) tapi , kalau sampai aku tau kau siapa paham - paham je laa . maklum laa . dunia internet kan luas :) weee >.<

P/S : Ada sesiapa lagi yang nak jadi macam hantu nh tak ? nak carik populariti sangat - sangat laa dialukan :) . haha . memang paluii si hantu tuh ! kbai !

// Thank You \\

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

14 0017 Talk Here:

Hilmi Razali said...

hahahaha lawa lah blog nih...hantu mane y ckp x lawa tuh? hantu kak lima balik rumah ka?

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Hilmi Razali

haha . tak tau laa hantu mana yang meroyan abess tuh . hihik

HUDAJMAL said...

huii ! jahat nya.memang hantu betul . haha. btw, lawa pe blog ni. :)

ShalleyaNna said...

sabo jex ar,,even ta bapew minat ijau p itam sy suke,,dy jeles kowt blog nie kemas,,ta cm blog dy,,hehe,,

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@HUDAJMAL

haha . thanks :) hantu tuh mmg nk kena

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@ShalleyaNna

haha . tw xpa . da sah2 la tuh dia jeles .

Aien Rosdi said...

ha ha ha hantu tuh dah takutlahh sayangg (Y) hahaha booo jeh samaa dia :D

Nura Veronica said...

Whoahh, ada gambar ngan name kite laaa !
#BanggaBangga! Muehehe xD

Onitsuka_hana said...

lawa ja blog nie..hijau lagi.. mana blog hantu tu nak tengok gak

Nurazura Razak said...

dah sah sah laa tak lawa tuh. sebab tuh dea geram sangat dengan blog kau nehh. hahaa :) just chill laa beb. ramai orang hidup mendengki skang nehh. hehee..

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Aien Rosdi

haha . tau xpa sayang . sahsah penakut !! booooo , hihik .

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Nura Veronica

hehe . mestila . awak kn y bgtw sy pasal nh . hee

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Onitsuka_hana

thanks . hee . dia xda bgi tinggal link blog so susah nk tngok blog dia . bio kn je hantuu tuh !

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Nurazura Razak

hahaii . nh la manusia skg mmg suka bt dosa . hihi . lantak dia la nk ckp hape punss .