Saturday, 31 December 2011

. Last Entry Before Jan 2012 :) Happy New Year ! .

Views


Assalamualaikum..


Haaa , korang nampak tak gambo kat atas nh ?? da baca tak ?? waahh . ayat kemain lagi kan . so , what happen to you next year ?? chehwaaahh . da macam - macam azam korang buat kan . nak buat itu laa , nak buat ini laa . nanti nak tukar nh laa . tukar nh laaa . azam tuh azam jugak . tapi kena laa tunaikan juak kayy . jangan cakap sejaa tapi tak dibuat . tak guna juak kan buat azam tuh .

So , pada yang buat azam nak ubah diri tuh ke arah yang lebih baik , alhamdulillah laa kayy . semoga apa yang korang hajati ,akan tercapai kalau korang berusaha bersungguh - sungguh okayy . AMIN !! Kalu korang da ubah diri korang tuh , jangan laa plak ubah sekejap - sekejap sejaa . ubah laa untuk selamanya kayy . tak rugi juak if ubah diri tuh untuk selamanya :) yang senang hati korang juak kn . family korang apa lagi orang yang korang sayang . sejuk hati dorang tengok perubahan diri korang tuh .

Aku pun da berubah ke arah yang lebih baik da :) AMIN . aku tak menyesal dengan apa yang aku da buat . insyallah akan bekekalan untuk selamanya until i get married ! muahaha . selitkan sikit2 kayy . hihik . diri aku yang dulu tuh just tinggal kenangan da :) da tak bole diputarkan masa tuh lagi . so , enjoy with my new life ! yeaaahhh ! weeeeee !!!!!

Btw , nh entry untuk yang terakhir bagi tahun 2011 . seriously , memang banyak sangat memo untuk tahun 2011 nh . lebih - lebih lagi bila kat KL with my lovely friend . elmo geng laa simfoniknya . hahaha . gilokss ! malam nh countdown at dataran merdeka . chehh ! teringat plak time overnite kat dataran merdeka . haha . dari 11 malam sampai 6 pagi kat ctuh . sejuk , ngantukss , semua ada . tapi memang bestt ! miss that moment so much kayy !

New year tahun nh aku da kat sabah . bebanding dengan new yea 2010 aku ada kat kl celebrate dengan budak2 rumah . memang bestt laa . even just celebrate kat hostel tuh puns da happy sangat . dapat juak tengok bunga api kat depan hostel tuh . bestt apa . no need laa nak stay - stay kat luaa sana bsesak kn . 

Ehhh , apa azam korang tahun nh ?? banyak tak korang buat azam korang tuh ? aku bole laa . just mengharapkan yang lebih baik lagi untuk tahun 2012 nh . insyallah :) apa - apa pun , semoga hubungan aku dengan my gemok akan kekal buat selamanya . masuk je 1 jan 2012 nh thats mean , our relationship nh da masuk 5 tahun . lama tak ?? hihik . loveyoulaasayang ♥ !

Okayy , aku da buat speech terlalu panjang kan . haha . bosan tak sayang - sayang semua ?? ada apa - apa lagi yang nak ditambah tak ?? takda kan . so , dengan ini , saya mengumumkan bahawasanya , entry saya akan berakhir disini untuk tahun 2011 . sekian terima kasih :)

HAPPY NEW YEAR !! WINKWINK :)

// Thank You \\ 

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

4 0017 Talk Here:

susulemakmanis said...

happy new year miss greeny!

aReLaN said...

hepi new year to u too.mntak maaf byk2 klu ade salah silap

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@susulemakmanis

Happy new yeaa jugak :)haha . miss greeny ek .

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@aReLaN

hpayy new yeaa too :) xpe . sy pun mintak maaf jgk kayy . peace . hee