Sunday, 25 December 2011

. Annoying Betul Dengan Template Watermark ! grr ! .

Views

Assalamualaikum..

Apa motifnya aku letak picture my niece tuh ?? hehe . before tuh comel tak dia ?? mestilaa comel . tengok pipi tembam dia tuh haaa . alahaii . baby Airis , macik rindu tauk ! dia balik kampung babanya kat kk sebab belah babanya act kristian so memang tiap kali krismas dorang balik sana . anak dusun la katakan . hahaii , 1 jan 2012 baru balik sandakan . tak ke lama tuh . tuh pasal letak pict dia . kot - kot terubat sikit rindu nh . ye dakk ?? hee . okayy . cukup setakat tuh kayy .

Now , kita ke tittle yang sebenar - benarnya . chewaah ! hihik . korang tau tak ?? tadi aku dok edit laa kan blog aku . konon - kononnya nak tuka denim template nh pe watermark . serius ! nak sangat guna template watermark . aku nak cuba semua template laa kn . bila da buat hape semua tuh tengok - tengok macam tak cantik plak . eeuwww ! buruk banget !

Nasib baik aku da dowload full template before change template pe watermark kayy . gilokkss kalau aku tak save . nak buat balik memang penat laa jawabnya kn . senang memang laa senang . aku jugak yang kena rasa penat tuh . bukan kau . kau atau kau okayy !

Tapi ada perubahan sikit laa kat sidebar aku tuh . korang nampak kn before nh kosong je background , lani ada da warna hijau . hee . ambik dari tuto Lyssa okayy . chatbox pun da tak guna style ajax float lagi . aku latak kat sidebar jak . amacam ?? okayy ke tak ?? hehe . tak tau laa nak buat macam mana lagi dengan blog nh , macam ada yang kurang sejaa . kn3x .


Okayy laa. setakat tuh sejaa . mata pun da mengantuk . pagi - pagi lagi nak kena bangun awal kayy . nak pe tamu kata mamy aku . so selamat malam bloggers :)

// Thank You \\

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

Onitsuka_hana said...

tomey dah.. :) nasib da download full template kan.Klu x, mesti xtido duk edit balik blog nie

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

@Onitsuka_hana

haha . tw xpaa . nasib2 je la kn .