Sunday, 30 October 2011

New Template :)

Views
30 oktober 2011




. Assalamualaikum .


. Good afternoon ! winkwink * hee . ari nh dgn senang hati aku taip entry . nk tw sebab apa ?? sebab masalah aku da settle . weeee ! nk tw masalah apa ?? nantikan entry aku y seterusnya oke !


. Korang prasan kn perubahan kt blog aku nh ?? mestilah kn . sebab before nh blog aku guna template picture window . mmg da lama aku nk edit blog aku tapi xtw apa y aku nk edit . blurr sgt otak nh . nk guna template hape pon aku xtw kn . so , bile aku da try-2 edit blog aku y kedua guna denim template baru lh aku berani nk ubah template blog aku y hijau nh . rupanya x susah jgk kn guna denim template nh . hee . bestt tauk ! Tapi knp still ada lagi y bt kn aku tak puas hati dgn blog nh ek . mcm ada y kurang lh . hurm , hape benda y kurang tuh aku pon tak tw hape .


Aku nk credit dkt sape aku ambik tutorial2 meka then btkan blog aku jadi comellss mcm tuannya :) hee . jgn jeless tw sayang >.<


Credits :
 Tutorial By Lyssa & Hafizahpija


Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

cacha said...

atototo tomel nye blog kamo :)

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

hehe . thanks dear . besa je pon .