Sunday, 23 October 2011

. Jantan Keparat !! Orang Tua Tak Sedar Diri !!

Views
23 oktober 2011


. Assalamualaikum .


Hye ebilebodi . moning guys / babes ! pagi2 mcm nh agak best jgk lh kn bile nk hapdated entry . ngee . aku da lh xbrekpez lagi kn . ngah wait twin n adik lelaki aku pe beli brekpez . per0t pon da mintak ampun da nh . sakit sangat weii ! gastrik nh lw mkn lmbt je mula lh mngada nk sakit bagai ! grr >.<


Hari nh aku nk hapdated entry pasal jantan keparat y xtw malu plus orang tua xsedar diri ! amekk kaww . ayat mcm hot je kn . nasib koe lh ek kena maki aku pepagi nh . yeala , semalam koe da puas maki hamun aku kn ckp y bukan2 pasal aku kt status aku kn. skg nh aku nk balas balik pulak . so ayat aku pagi nh mmg agak kasar ckit lh ek .


Semalam aku bt lh status kn . alaa status biasa2 je kot . xdelah special sgt . so tetiba plak jantan xguna nh pe komen status aku . alamakk ! takutnya aku ng ayat2 dia tuh . haha . errkk ==' so aku pon apa lagi . da sah2 mood aku mmg xda je kn sejak dua menjak nh . mmg ayat2 y terbaikk lh aku bagi kt dia . korg tngok apa dia comment kt status aku .


 * Klik untuk besarkan .


See ?? korg da nampak sendiri kn apa dia comment kt status aku tuh . ayat dia power x ?? baik korg ckp cepatt ! haha . jantan tuh rasanya sakit jiwa kot . tak pon kena tinggal awek dia . tuh pon lw dia ada awek lh . tngok muka mcm xlaku je kn . haha . lw laku xdelah dia nk crik pasal ng aku kn . bukan main lagi ayat dia mencabar keimanan aku . hihik . tapi xpa . aku kn slalu sabar :) so senang je aku block lh dia . jadikdia xdelah nk nyusahkan aku lagi . xjgk semak wall aku ng komen2 nya kn . pesbuk aku lh weii . suka aty bpak aku lh nk bukak ke x . y dia pe sebok2 tuh apehal . aku pon xpaham lh ng jantan sorg nh . otak da mereng kot . 


Amboi3x . koe lh nk crik gaduh ng popuan , nk maki2 popuan bukan main hebat koe kn . tapi bile nk gaduh ng kaum sendiri nk maki hamun kaum sendiri kaku koe ! koe cermin diri koe tuh tngok muka koe tuh y da tua bkedut tuh . sedar2 lh diri tuh k . xpayah lh nk sgt bekawan ng org muda . tak payah lh nk carik gaduh ng org muda . koe tw x aku geram sgt ng koe nh . asal koe suka carik pasal ng aku . nh bukan skali tpi da bkali2 da koe bt mcm nh . koe mmg hanjeng lh siall ! koe ingat aku nh popuan tepi jalan y senang dipungut tuh ?? rasanya mngkin dulu mak koe mcm tuh kn tuh y koe ckp org lain . haha . kesian sgt lh u nh . u suka sgt ckp y bukan2 pasal i . i xsuke lh u bt mcm tuh . yuckkkss ! 


Korang hati2 lh ek bila nk approve org lelaki y da brumur nh . xselamat hidup korg nanti . terutamanya jantan y kt atas tuh . hackkktuii !! terima kasih ea pakcik sebab da maki hamun aku oke ! aku hargai sgt2 pakcik :) aku mmg suka kena maki . so lw nk maki aku xtentu pasal korg maki je k . allah tuh ada untuk balas ng pa y korg bt .


P/S : ayat kurang baik ckit sebab trlalu marah :) hee . mintak maaf mintak ampun .

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

4 0017 Talk Here:

nor fatihah said...

sabar yer kak. Memang tak sedar dirilah tue :P

Hiddy Asri said...

Ya, Allah..sape org tua tu..Spttnya org tua bagi cth yg baik2..sabo je la..

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

fatihah : sabo je lh dik . tw xpa .

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

hiddy : ntah org tua mna pon xkenal lh .