Thursday, 27 October 2011

Im Come Back !! Yeaahh !

Views
27 oktober 2011





. Assalamualaikum .


. HelloHello :)


. korg apa kabar ng blog aku nh ?? korg da tengok2 kn x sepanjang aku xda kt sandakan ?? xda ?? hmm :( yela , sedar jgk kn sapa diri nh . ngee . epy nk mngade sat bole x ?? hee . okeoke . tadi dlm jam 3 sampai kt sandakan . rasa nk muntah wokk sepanjang 3 jam kt dalam kereta tuh . wekkk !! nasib aku tahan je . hihik . aku nh xbole nk dok dlm ekon lw nk jalan jau . konfem cheq pening abiss . adoi ! sama jgk lw naik eroplane .  so sampai2 je rumah tadi angkat barang2 apa , rehat2 apa suma then baru online .


. Kalau korg nk tw 4 hari doh aku xon9 .  grrr >.< rindu sangat lh ng blog2 aku nh . da 3 ary jgk aku tak hapdated entry so ptg nh aku nk hapdated pepanjang biar korg suma bosan nk baca . ngee . korg rindu aku x ?? especially for adik2 kaka , adik Yun , adik Najwa , Adik Brownish , Adik Nadya , sygs DeeSya . hee . mesti korg xda masa nk rindu aku kn . takpetakpe , aku paham korg pon opkoz lh busy rite ! ada masa kita bgosip pepanjang sampai lappy pon mintak ampun kn :) hahaa . i'll wait darls !!


. So , sepanjang a few days aku xonline tuh , bukan main lagi bribu2 org add aku kt pesbuk . mak aiihh . mcm mna nk approve nh . hihik . alaa , skali skala temberang kn . haha . xda lh . xda pon sampai beribu2 . 6 orang je lh . hakhakhak . tuh pon koe nk ributkan epy ?? ya ampun . so embrassing lh epy . hehe . saja je lh nk bgurau  jgn kencang oke . santai :)

* Klik untuk besarkan :)


. See ?? notifications aku penuh dgn entry bloggers y post kt group2 je tuh . thats why penuh . y inbox tuh plak kawan tanya pasal blog lagi . besalah tuh kn . so bile bukak noti tuh pon xtengok abes . tengok2 mcm tuh je . mls nk tengok dgn teliti . hihik . sory oke mana2 y dok komen2 aku tuh . later2 aku balas . aku nk fokus dgn blog dulu . hee .


. Blog aku da besawang2 korg tauk x . adui . penat aku pon xabes lagi nh kn lagi nk bersihkan blog2 aku . hahaa . Now , clean & clear da :) hati pon senang nk hapdated entry plus blogwalking . korg tunggu lh aku blogwalking blog korg , konfem aku bt kecoh . ngee . berani ke ?? Errkkk =='


 Oke lh korg . aku nk shower . da lewat kot . byebye !

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

4 0017 Talk Here:

miss syaniera said...

h0laa .. bl0gwalking on me jugakk :)

Hiddy Asri said...

Khabar baik..Welcome back!!

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

miss syaniera : okay dear :) hehe

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

Hiddy Asri : hehe . thanks >.<