Thursday, 6 October 2011

. Doodle-Doodle From Apit Ft Lyssa . My Fav Colour ~ Green ! Terbaiikk !!

Views
6 oktober 2011

. Assalamualaikum .
as usually mmg korg kena lh jawab salam aku tuh kn .
lw korg xnk jawab y bedosa not me oke !
mlm nh ada beberapa entry y aku nk taip rasanya lh .
tuh pon ikut keadaan jgk . kepala nh pon masi pening2 lagi nh .


tadi aku bukak group blogger ntah group apa kn 
sebab kt pesbuk aku da 10 group tw .
hameekk kaww . bukan alang-alang kn sampai 10 group .
tapi salah satunya group aku y aku create sendiri . hehe
nk tw group apa ?? opkoz lh group Blogger Of Sabah
nk join ?? pe je kt group tuh k . nti aku approve jgk korg .


entry aku kali nh pasal doodle2 y aku kidnep dari Lyssa & Apit .
aku nh pantang bila nampak doodle ato pape pon y kaler ijau .
opkoz mata nh tbeliak truii noh .haha
xpayah nk heran oke !
doodle2 y meka bdua bt mmg comeii sgt .
kadang nk blaja bt pon rasa mcm susah je . knknkn .
so better aku kidnep je untuk aku jadik kan perhiasan kt blog aku nh kn .
hehe . korg kesah x ?? lantak korg oke !


bila da bukak blog gurl tuh then aku baca lh entry dia kn .
rupa2 nya y bt couple doodle tuh Bro Apit !
waaahh ! if apit y bt mmg comeii2 tw . the best lh .
aku suka doodle2 y apit bt . 
nh kali kedua da aku kidnep doodle apit .
ahaa ! tapi da bagitau oke !

nh first doodle y aku kidnep dari bro apit !



comeii tak ?? opkoz lh comeii .
warna hijau lagi tw x . suma doodle y aku amek nh sumanya warna ijau tw . 
aku nh pantang sgt nmpak y kaler ijau msti aku amek .
ngeh.. ngeh ..

nh plak doodle couple y aku ambik tadi dari Apit 

so sweet kn :) anggap je lh kt atas nh aku ng laki aku kn .
hihi . Papa , nh mama pada masa akan dtg .wearing tudung gtuh . haha
* abaikan je ayat merah tuh :)


nh plak doodle y aku kidnep dari Cik Lyssa .
mesti korg suma kenal kn . mustahil xkenal .
blog dia da diiktiraf tw sebagai blog paling cantik .
bertuah kn Lyssa . hehe
alhamdulillah . da rezeki lyssa kn .
jgn ada y dengki plak dkt Lyssa . xbaik xbaik . dosa >.< hehe
Jom kita tengok doodle y lyssa bt plak .




nh doodle pertama y lyssa bt .



nh plak doodle kedua y lyssa bt .
comeii2 kn . terer lh dorg bt . tabek spring r .
hehe . lepas nh lyssa bt doodle couple plak tw .
jgn lupa letak wrna hijau . penting ! hikhik .


P/S : Lw korg ada doodle ato pFreebies y ada kaler ijau jgn lupa bgitaw kt aku k . haha




Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

Hafizzi Aziz said...

hihi..nanti kim slm kat cik lyssa banyak2 taw..
lalala...

btw, thanks backlink taw..
comel doodle tue bila ada kat blog nie..nice..

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

hehe . okeoke . nty sy sampaikn dkt cik lyssa k . hihi .

yeke , cantik pon sebab apit ng lyssa y bt kn .
lw ada lagi doodle y apit bt jgn lupa bgitw ea .
tpi y penting msti da kaler hijau . huhux .
btw , thx so much bro >.<