Sunday, 30 October 2011

Blog Aku Dengan Kembar Aku Serupa :)

Views
30 oktober 2011


. Assalamualaikum .

. Aku buat entry lagi kn . hihik . aku punya suka lh nk bt entry banyak mana pon . blog aku oke ! lagi pon ary nh mmg banyak story y aku nk sharing-2 kt korg nh . tak sabar nk ceritakan kt korg suma . ngee . korg wait je k .

. Sapa kt cini tw aku da kembar comment cepat-2 entry nh . hahaa . aku ng kembar aku nh sumanya nk je kena sama . lw x konfem jeless lh , sakit hati lh , mara lh . hehe . da mmg nya kembar mcm tuh kn nk bt mcm mna . sabo je lh ek .

. So , semalam kembar aku minta buatkan blog dia y kedua tapi nk guna denim template . dia tw kn y aku da reti guna denim template then pandai dgn koding-2 hape tuh suma . aku pon on je lh buatkan dia . kena lh tolong menolong kn . ngee . 

. Kalau korg nk tengok serupa ke x tngok kt bawah nh then klik je nama dia untuk pe blog dia k .




. Da tengok x ?? sama ke x ?? mmg hampir serupa kn . hehe . tuh lh namanya satu hati . haha . errkkk ?? aku xnk lh taip pepanjang sebab aku pon da bosan jgk nk taip pepanjang korg pon bosan jgk kn nk baca . so , thats all !

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

7 0017 Talk Here:

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

yaaa ! sama blog kita . haaha ! green twins :)

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

koe lh tuh kn mngada mw jgk bgi sama .

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

biarin deyh . ada aku kesah ? HAHA

Lexys Xeslly said...

biarin deh . hahaa

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

oke bha kalau koe .

Nuriy Arisa said...

wahhhh!same!!

cantek sgt222 page kwn awk^_^
bestie forever^_^

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

hehe . page kwn ?? y mana 1 dear ??