Saturday, 15 October 2011

Dia Kata Muka Aku Iras Dengan Salena Gomez ! Haha .

Views
15 oktober 2011


 . Assalamualaikum .
hellohello peeps ! have a nice day today >.<
winkwink *
before that , korg da baca x tittle aku ?? mestilh suda kn .
haha ! sumpah ! aku tgelak habes ng tittle aku nh .
korg nk tw x , adik Farhah y bagi aku doodle tuh
dia ckp muka aku nh sebijik ng muka salena gomez
muahaha . korg baca nh .



Ya ampun . xpatut kot dia ckp muka aku mcm salena gomez .
apatah lagi saudara . dia tuh orang puteh,
aku nh plak anak jawa .
muahaha .
lepas tuh dia post jgk kt entry dia tauk .
malu abess aku . haha
if betol2 iras xpa jgk kn .
nh x jau panggang tuh dari api .
hihik .

lw nk baca just klik untuk besarkan oke !

xpena2 plak org ckp muka aku iras2 dgn artis wokk .
yeala , korg bayangkan lh kn muka bur0k aku nh dckp iras dgn muka 
salena gomez y cantik meletop tuh .
korg tngok nh ..



jau beza kan ?? opkoz lh jau .
hahaa . so jgn lh ckp muka aku nh iras dgn salena gomez .
malu doh . kang xpasal2 org ketawakan aku plak .
knknkn .
if nk ckp muka aku iras dgn twin aku mmg konfem lh
\sebab ktorg kn kembar .


btw , thanks so much adik Farhah sygs :)


Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

4 0017 Talk Here:

Farhah Miyako said...

hihik ..akk add adk kat fb ni fb adk http://www.facebook.com/NURULFARHAH2501

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

hehe . okeoke . nty kaka add adik dfb k .

Razil Tahir said...

aah la... macam selena gomez sket!!! XD

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

haha . apa y samanya ?? pe amek spek tngok sama ke x . ngee