Wednesday, 15 February 2012

. Err , Sorry Terlambat Wish . Happy Birthday To Arwah Abang Haikal .

Views





Assalamualaikum ..





Hello :) urm , sorry sorry dan sorry sebab da beberapa hari takk hapdated entry nok . hihik . paham - paham je laa PC buat hal . mcm haremm je kan . Act , bukan probs PC tapi Mozilla laa . Sengaja takk nak bagi aku bukak blog . nak sign in pun takk bole . blurr okayy ! nh pun guna lappy abah aku :) wee . pun bole kayy .

So , maybe da jarang kot nak hapdated entry . huhu . shoo shadd teman - teman . Aku just dapat bukak je laa blog nh tengok tengok apa yang patut ditengok . haha . da jadik sekuriti laa plak kn . haha . okayy , stop story about  that .

Bytheway , kemarin 14 FEBRUARI kan ?? VALENTINE DAY laa kononnya tuh . haha . ada sesiapa yang celebrate takk ?? alaa , mesti ada punyaa kan . okayy . kemarin birthday arwah abang haikal :( hmm . rasa - rasanya da 4 tahun pemergian arwah . kan best if arwah still ada . hmm , mesti aku da dapat jumpa . alahaii . nak buat cemano , da ajal kn . redha je laa :) semoga arwah aman dan ditempatkan ditempat orang - orang yang beriman . AMIN !

Bila da jarang hapdated entry mesti da rasa terabai kn blog nh . alahaii sayang . sorry kayy . Nanti da bole sign in aku hapdated 24 jam . amekk kaww . haha . okayy laa . Kbai !

// Thank You \\

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

CikFi said...

Al-fatihah...semoga ia tenang disana..

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@CikFi

amin :)thanks . hehe