Wednesday, 9 November 2011

. Puding Castard Mixed Sumi-Sumi .

Views

. Assalammualaikum..

seja dua menjak nii aku asyik hapdated pasal aku join contest je kan .
 so , mlm nii aku maw story pasal

. Puding Castard Mixed Sumi-Sumi .

benda apa tuh sumi-2 ??
korang taw x apa tuh ?? alaa , y budak2 salu makan y mcm jeli-2 tuh .
tak tw jgk meh tngok nii ..

Nii laa sumi-sumi atau jelly :) da taw kan .
bulan-2 y lepas time kakak ipar aku dtg sabah dia penah buat puding nii
aku pon xtw la kn bila masa dia bt benda nii.
tup..tup.. da ada besusun kt dlm peti ais .

bila kakak aku da balik sabah pon . dia nk try buat jgk benda nii .
nk belaja katanya . dlm sehari je da abes puding nii . haha
apa taknya , dihidang time raya haji tuh kn . 
esoknya aku ng kakak aku pon buat lagi laa .
then , nii laa hasilnyaa.. hehe


nii kakak aku . sorry , muka trpaksa dikaburkan . haha
knp ?? knp ?? 
adalah sebab-2 nya syg oii . hihik .


hey you ! its me tauk ! hehe .
see ?? ada jgk dari hasil tangan aku kan buat puding nii .
nii la buktinya . haha .
muka pon trpaksa dikaburkan .
aku xtrurus lagi time nii . tengok-2 kembar aku da snap pict .
bengong betul kn .



setakat tuh je yang aku bole bgi tngok kat korang . hehe
banyak lagi kat dalam peti ais , korang nak ??
mai dtg uma aku . alamat ??
balai polis sandakan . haha
gurau oke sayang !

kalau korg nk lebih sedap lagi korang campur dgn susu cair
peerrgghh ! sedaapp abess wehh !
hehe . korang try lh baru tw betul ke aku ckp sedap .
haaa ! apa tunggu lagi pe try buat .
xtw mcm mna nk buat ??
search je kt tenet . senang kan ?? hee
* tuh pon kalau ada lh kt tenet :) ngee


byebye !


Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

Nuriy Arisa said...

sedapppnyeee ^_^

nk sikit wakkk ^_^

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

hehe . sedapp . mmg sedaaapp . nak ?? ambik lh . hehe