Friday, 11 November 2011

. Always Pray For Him And Him :) .

Views

Assalamualaikum..

Happy friday :) ramai aku tengok dekat fesbuk , twitter , blog and other else story about this date --> 11 11 11 . why ?? have a special date meh dengan tarikh nii ?? jangan sampai taksub sangat dengan tarikh nii da lah k . memang tarikh nii setahun sekali je tapi tak payah lh nak dibanggakan sangat . * tak cakap sesiapa & tak mention nama sesiapa . tak payah nak terasa :D

Before that , aku nak ucap congrates for those yang jadik pengantin pada hari nii . especially for my gem0x's kazen :) selamat berbahagia hingga akhir hayat ♥ AMIN ! for those yang anniversary today with ur partner i want to wish , congrates too :) hope both of you will be together forever and ever . jangan gaduh-2 oke . buang yang keruh ambik yang jernih . hehe .

Lagi 6 hari aku with my gem0x genap selama 4 tahun 5 bulan . weee ! happynyaa . HAHA . tapi kan.. haaa ada tapinya dulu .. hmm , kami jarang msg suda .. because of why ? sebab dia nak fokus dgn study dia . now , dia da last year . so mmg banyak assigment hape suma yang nak dibuat . kalau msg pon time sabtu ahad je . terbaikk kan :) korang best laa dpt msg tiap-2 hari , tiap-2 masa dgn boyfie / girlfie korang . knknkn >.< maklum laa my gem0x kn nk cont study kat oversea ( United Kingdom ) waa ! sabarsabar ~

Tapi takpe , dia buat semua tuh pon untuk masa depan dia , aku & jgk anak kami :) so , kena faham & sabo je lh kn . tak payah nk merungut bagai lh . takde maknanya . bukannya suka-2 pon dia buat semua tuh . so , chill oke epy !

Even da jarang msg , im always pray for him and him :) knp ada dua kali him ?? sebab for my hussby and my son c sepet :D hehe . konpius rite ?? just ignore and forget it oke .aku tw even kami da jarang msj aku salu doakan untuk dia . doakan kehidupan dia semoga sentiasa baik-2 je kt sana , semoga xda pape y berlaku kt sana . rerajin study oke papa . dun't be a garfield abes mkn jak tido . grrr >>< geget kang ! tengok-2 kan sekali anak mama tuh . rindu zakwan sangat-2 tauk ! loveyoulaaa !! hee

Rasa-2 nya nii laa entry aku yang paling panjang setakat nii . HAHA . serius , tak tipu pon oke ! sekali sekala takpe jgn tiap-2 hari . ngee . for my lovely girly Bulan & Deesya , mcm biskut la korg bdua nii . grrr >.< aku sunyi tauk xde kawan nak melalak , nak begosip hape suma . so , kalau ada masa y panjang mcm sungai kinabatangan tuh jgn lupa plak sound2 aku , bole jgk bgosip habess . HAHA . misssyoumylovelygirlysomuch ! take care always oke !


Info* malam nii my gem0x jadik pengapit pengantin :) HAHA .




Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

Hiddy Asri said...

Kononnya tarikh ni bagi ONG.. Ong..Ong..degedek..gedek..dh mcm bunyi katak dh..

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Hiddy Asri

haha . ntah lh . special sgt kot tarikh tuh bgi dorg .