Tuesday, 29 November 2011

First Time Join Churp - Churp !

Views


Assalamualaikum..
hyehye chuiiy ! . epyfiQah's here ! HAHA . 

Korang rasa tittle aku tuh nampak sangat tak 
yang aku nh macam orang yang jakun ??
HAHA . wateva oke . baru nak faham macam mana
nak uruskan Churp - churp ni .

act , da lama nak bt tapi malas nak pahamkan menatang ni
malas nak serabutkan otak dengan benda - benda ni semua
even benda ni orang cakap bole buat duit dengan mudah
tapi aku MALAS ! ngehngeh ..
semalam aku ada terbaca ENTRY lyssa tuh .
waahh . banyak jgk earned yang masuk .
best lh lyssa kan :) hehe . tuh yang ati nh beria - ia sangat nak join .
atas bantuan adik Yun & tutorial kat SINI & SINI
akhirnya terhasil jgk iklan churp - churp aku .
harap - harap banyak jgk earned yang masuk dengan cepat kn .
so thats why nak minta tolong kat korang semua
untuk klik iklan tuh ek . im appreciate it !

pada sesapa yang ada churp - churp , korang nak aku klik
meh bagitaw , but make sure korang pun kena klik jgk
iklan churp - churp aku k . deal kan dear ??

sapa yang nak daftar churp - churp KLIKSINI 

kerjasama anda sangat diharapkan :) thank you !



Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

8 0017 Talk Here:

::Wardatul Shauqah:: said...

dpt ap lw join ni...ain ni xbp tw sgt mend wlpn sume org da lamew da churp2..heee

jom singgah my belog k... ^^,

PURPLEVIOLET said...

azfa pun baru je daftar churp churp ni minggu lepas.baru earn bape ringgit je pun.kesian...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

aRa ❤ aFiq™ said...

wah. churp2.. ara klik2 cni.. jum men klik2.. :)

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@::Wardatul Shauqah::

heehe . sy puns baru nk pham2 kn pasal bnda nh . okeoke . i'll :)

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@PURPLEVIOLET

hehe . kena sabo lh kn wait earned churp-2 bnyak .
yeke . okeoke . sy tngok nnti ek . thx tw .

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@aRa ❤ aFiq™

hehe . thx dear :) nnti sy klik tw .

Misz Azney said...

awk2. . mf eq smpai komen at cni.sy nk mcm yg awk punyer. . denim nie kn??comel lha. . sy nk templte cm awk n kaler pink,boleyh x?

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

@Misz Azney

hehe . xpe xpe . a'ah . nh denim template . bole je :)