Saturday, 24 September 2011

. Da 19 Tahun Aku Hidup Ni Kali Pertama Aku Pi Interview Dengan Kembar Aku ~ ! .

Views
24 september 2011



. Assalamualaikum .
hikhokk >.< mlm nh trsangat lh bosan kn .
bukak pesbuk bosan , bukak blog pon lagi lh bosan apa lagi lw octove .
so ,untuk hilangkan bosan aku nk share kt korg ckit lh pasal entry aku nh k .
lw korg xnk baca xpa . xda paksaan pon kt cni rite !!


bile korg baca tittle aku nh msti korg gelakkan aku . 
kn..kn..kn..
xpala . xkessaa pon nk gelakkan ke nk hape ke .
langsung aku xpeduli oke !!
now , back the real story !
pagi tadi aku ikot pe hantar kembar aku interview kt Sabah Hotel .
dlm jam 9 mcm tuh lh kami gerak dri uma .
tpi singgah pe sana pe sini smpai kt hotel tuh dlm jam 10 lebih .
after hantar twin aku tuh ktorg trus balik uma lh kn .
otw nk balik je twin aku tetiba kol soh aku plak dtg interview tuh 
sbb lw dikut aku dtg interview mngkin mnggu depan .
x ke tkejut nyaa aku . adeh !! da lh aku xready pape lagi kn .
mmg blurr lh truii otak cheq noh !! grrr >.<
sampai je kt uma aku naik atas siapkan pape patut then nh
y paling penting !! xbole tnggal oke .
MEKAP !! hoho .
after mekap ala kadar je aku tr0s gerak minta antar ng abah aku .
malas nk naik bas kn sbb mesti aku lambat sampai lw naik bas .
da lh stengah hari je . paham2 je lh kn hari sabtu .
blablabla...
xpayah nk cite dari A sampai Z lh kn .
bila aku dbawak msuk je kt dlm tempat interview tuh
 trus suma tanya mcm nh

" eh eh . kembar ke ?? sama lh muka ."

" y tadi tuh sapa ?? u punya kembar ya ?? "

" betul lh . sebijik mmg xda beza . spek pon sama . "


haaa !! mcm2 kn y dorang ckp . aku pon apa lagi
jwb je lh kn yeee , ktorg kembar :)
susah jgk kn bila da kembar nh suma org pandang mcm lh kami nh xpakai baju
hikhok >.< sabo je lh .
bila da jumpa mis y interview ktorg nh .
mcm2 y dia tanya . mmg nervous lh jgk kn .
yela , first time doh aku kena interview .
sampai2 dia soh aku speaking .
uwaaa !! aku blurr bile dia soh speaking weii .
otak aku jadik blank .
da lama xbelaja mmg r otak pon da bkarat siot !!
kn aku xready lagi sbb nh bukan hari y sepatutnya aku interview .
dgn senyuman y manis aku bagi kt mis tuh .
hahaa . 
da dia explain mcm2 kn details ng gaji skali wook .
hehe . aku pon da xda benda y aku nk tanya aku pon apa lagi ,
blaahh lh tros dri tmpat tuh ng twin aku .
klua je dri tmpat tuh ntah apa y btkn aku ng twin aku lucu tros kami ketawa
hahaa . mengong kn .
lw korg nk tw keja sebagai witress lh y kami nk .
besstt tw keja sebagai waitress .
serve guest n mcm2 lgi lh .
tpi kn y aku pelik pkaiannya guna skirt smpai paras paha .
wooww ! xke seksi . tpi kena guna stokin kulit r .
xpena2 aku keja jdik waitress guna skirt yunx oii .
hoho . parents pon stuju jgk lh .
so , lw dpt keja tuh dpt lh kn 
tpi lw xdpt mmg bukan rezeki kami lh .
hanya mampu tersenyum :)



P/S : ada lagi interview ntok kali kedua tw . hee .
kena susun ayat btol2x nh . wish me luck oke !!

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

4 0017 Talk Here:

easy and simple said...

wah best nye ad twin...boleh kekongsi masalh kan..

Nur Atikah said...

good luck :)

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

easy and simple : hee . bole lh best jgk tw .

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

Nurul atikah : hehe . thanks dear >.<