Monday, 26 September 2011

. Blog Da Bosan ?? .

Views
 .. Contengan Si Budak Hijau ..
26 september 2011


. Assalamualaikum .
ari nh da 26 sept .walaweii . rasa mcm semalam je 1 syawal .
huhux . trlalu cpat msa brlalu kn kawan2 :)
pejam celik da nk masuk bulan oktober .
asa x sabar plak kn nk wait 8 okt .
nk tw knp ?? korg pikir lh sendiri sampai dpt oke .


so , tittle aku kali nh korg da baca jgk kn kt atas tuh .
betol meh blog da bosan ???
bagi aku lh kn blog skg nh aku tngok mcm makin lama makin membosankan plak bhaa .
huh ! aku xtw plak kn bagi korg .
mngkin bagi y new blogger tuh rasa best lh sebab dorg baru nk
kenal2 dgn dunia blog kn .
aku nh da 7 bulan trjebak dgn dunia blog , sometines
terasa sgt bosan , ada masa plak tuh malas sgt nk hapdated entry
biakn je entry tuh bt sendiri . ngee..
if bukak blog pon just biakan je blog tuh tbiar mcm tuh
apa taknya . google chrome bt probs kn .
grrr >.< asal nk log in je korg tw x klua apa ??
haaa , korg da baca kn . that why nk hapdated entry 
trpaksa guna mozilla nh . da lh lmbab !
nk BW pon kena sabo je . apa lagi if baca entry bloggers y lain then nk anto komen .
trsangat lh lmbat yunk oii !!


Ramai bloggers y banyak bt segmen / contest / GA kn skg nh .
tpi baru skali join since bt blog y baru nh .
siap bagi awards lagi . haaa ! kelas koe epyyyy (:
lw korg nk tw aku pon nk bt contest jgk nti tw .
tpi nh rasa2 nya xtrmasuk dlm contest . haha .
nk tw apa contest y aku nk bt tuh ??
wait entry aku time befday aku oke !





Notis* Tadi my bestie bgitw y dia da isikn borang kt tmpat keja dia .so , tnggal tunggu panggilan je nh . wish me luck kawan2 .__.


Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

fierul said...

hehe skunk nie dah ta pkai google chrome dah . dok pakai mozilla je . :)

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

tw xpaaa . nh pon pkai mozilla lh skg nh .
kena sabo je lh >,<