Tuesday, 6 March 2012

. Two Months More :( .

Views




Assalamualaikum ..

Mood : S e d i h !


Two months more ?? setiap hari aku pikir pasal hal nh . lelama da bole jadik gilaa jgk . kahkah . tak rasa plak tak lama lagi Mr.A da nak fly ke UK . gilaa laa weii . If dingat balik , rasa sedih plak :( tapi nak buat mcm mana . da tuh impian dia dengan arwah ibu kan nak cont study kat oversea . siapa laa aku nak halang .

4 tahun kat sana . tiap raya balik . nak wait raya tuh pun setahun jgk kan . apa yang aku bole buat ? cuma sabar jax laa wait Mr.A balik . Gonna miss you sayaaaanngg ! :( kat sana study smart kayy . tak mw study hard . ingat , if sakit tuh datang , cepat cepat ambik ubat makan tw . kat sana da takde orang lagi yang nak jaga makan minun ubat pakaian suma tuh . semuanya kena buat sendiri . 

Yang paling penting , care ur self mox . tak mau jadik macam kat dalam tv tuh kayy . Jangan nak bergaul sangat laa dengan mat salleh especially minah salleh . i dont want okayy ! kang balik nanti da tak reti plak nk cakap malay . kehkeh . okayy , ma joke :D

Jangan risau laa ehh mox . even 4 tahun tuh lama , but i can still waiting you . i know that , u will comes here and take me . Yeaahh !  i can wait sayaanngg ! Trust me 1000 % haha . LOVEYOUSOMUCH ! Thanks sebab da ajar ma cara berdikari . Now , ma da bole if tak mesej pa . bak kata Mr.A >>> " Jarang mesej tak semestinya da putus " :) you right mox .


Apa apa pun , ma selalu doakan untuk pa :) rerajin belaja ehh . jangan noty kat sana kayy . i'll miss you . Insyallah , ma jaga anak kita ehh . pa mesti cepat balik . nanti ma dengan zakwan rindu . mwuaahh for you mox ! :* 

// Thanks For Reading \\



Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

FaRaMyZa said...

hye..
fara pon bakal hadapi keadaan yg same..if my bf dpt g german...sedihnyeeee...

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@FaRaMyZa

yeke ?? waaahh . ada kawan nh . hee . sedih sgt kn :( kena sabar je nh .