Sunday, 11 March 2012

. Da Tak Aktif Blogging Lepas Ni ?? Betul Ke ?? .

Views



Assalamualaikum ..


Hello ang good evening all :) waahh . da lama bebeno aku tempekkan entry aku kat blog tuh . kehkeh . saja je menggedik nak biakan lelama entry tuh tepampang kat situ . bila aku bukak blog aku bole baca sambil dengar lagu yang agak menyedihkan kat blog aku nh . whohaha . bole jatuh permata aku nh . walaweii . 

Asal tittle blog aku macam pelik je kann ?? alalaa , adakah aku nk keluar dari dunia blog ?? da taknak gelarkan diri nh as a blogger ke ?? Err , ingatkan nak buat macam tuh . tapi pikir punya pikir , da jumpa VVVIP tanya itu ini , minta pendapat hape semua , akhirnya aku da buat keputusan yang muktamad ! da tak bole diubah lagi .

" Dengan ini aku mengisytiharkan bahawa aku akan.... terus melibatkan diri aku dalam dunia blog ! "

Chewaahh ! tak sampai hati plak nk tinggalkan budak hijau nh sorang sorang . sedih rasanya . so , aku nak majukan diri aku nh dalam dunia blog lagi . nak kalahkan sifu sifu yang lain . kehkeh . okayy , aku gurau jax laa . sayang gilaa laa nak kelua dari dunia blog nh . susah payah buat cecantik blog nh , lepas tuh tinggalkan macam tuh je . ingat blog tade feeling ke ?? ada laa .

Tapi , sekarang nh aku da rarely laa online . ada laa sebab sebab tertentunyaa :) nak bagitau pun payah jgk mesti korang takkan paham punya laa . aku sayang kat followers aku tw . sebab meka sudi nak follow dan singgah blog hijau aku nh . penenang hati laa katakan . kahkah . apa apa pun , aku selalu ikut jgk perkembangan followers aku okayy . jadik silent readers meka . hahaa . pun bole kaann .

So , teruskan laa singgah my blog yang takk seberapa nak menarik nh kayy :) and thanks sebab korang follow blog aku yang nak cecah 1000 nh . takk sabar plak bila ada follower yang da beriban nh . muahaaha . okayy laa , mamy aku da panggil daaa . " eeppppyyy !! mandi . waktu maghrib da nak masuk . " tengok tengok jam da nak dekat pukul 6 . kehkeh . takk perasan plak da nak masuk waktu maghrib . setengah jam je lagi . kusyuk sangat bila online . hahaa . okayy laa sayaaanng sayaannngg semua . Assalamualaikum  :)

// Thanks For Reading \\

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

8 0017 Talk Here:

amy syahiera said...

jyeahh ! teruskn blogging sys ,
follower da amai tu ,
sayang , hehe :D

Miss Nadya said...

yes..keep it up on blogging dear..:)
pasang surut tu biasa la..:)

p/s :: Salam,saya Admin nornadiah.com ingin menjemput blogger join Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya..:)
Sepatutnya tajuk dia Giveaway tapi tertulis contest..:D

Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya di jangka tamat pada 7 April 2012
http://www.nornadiah.com/2012/03/contest-anniversary-1-year-miss-nadya.html

Harap sudi join dan memeriahkan contest Nad ni ye..:)

[ wanni ] said...

uit, tahniah dah beriban followers, hehe~ jgn berhenti menulis~ :)

Salam perkenalan ~

[sutera kasih] said...

teruskan berblogging yeaaa :)

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@amy syahiera

hehe . thanks dik :) tw xpaa .

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@Miss Nadya

Thanks :)insyallah sy join if free kayy :) waahh . Cik nadya komen entry sy laa . hehe .

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@[ wanni ]

hehe . thanks for u support dear :) insyallah k .

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@[sutera kasih]

thanks for u supporting dear :)