Monday, 17 September 2012

. Happy 5Years 3Month Anniversary .

Views

Assalamualaikum..

Hari nh 17September 2012 , genap laa relay aku dgn siCINTA 5tahun3bulan . amin amin amin . Kami masi lagi bertahan sampai ke hari nh . so far teda apa2 masalah lagi . hope lepas nh pun tidak akan ada apa2 masalah kn . minta dijauhi laa .


Thankyou buat siCINTA , sebab still need relay nh k . u know that , iLOVEyousomuch tauk . haha . even kita nh dikategorikan sebagai cinta jarak jauh , tapi alhamdulillah , perasaan tuh tak pernah pun berubah even sedikit pun . Mana2 pasangan couple yang macam aku nh mesti akan rasa macam apa yang aku rasa kn . Best laa cinta jarak jauh nh , siapa cakap takk best ?? haa , buktinya aku bertahan sampai 5 tahun lebih . so , jangan laa cakap dan fikir yang cinta jarak jauh nh memang takk kan bertahan lama . think positif k :) hee


Korang doakan ehh semoga relay aku dgn siCINTA akan kekal buat selamanya :) aku pun doakan juga buat korang semoga hubungan korang , korang dan korang diredhai dan dilindungi oleh ALLAH . AMIN (:


// ThankYou \\


Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

1 0017 Talk Here:

Aimi Dyna ✰ said...

Hey, saya follow awak! tolong follow balik! :)