Wednesday, 11 July 2012

. Cerita Dalam Kehidupan Seharian Ku .

Views

Assalamualaikum..


Wohaha . Akhirnya ada jugak mood aku nh untuk hapdatedkan entry ku yang da lama tak TER-hapdated :) huu . mau sebulan suda aku takk hapdated entry kn . bukak blog just tengok dan tukar gambo . yeala , kalau takde mood mana best nk taip entry .


Semalam 10hb , genap laa 3 bulan aku stay kat kl . hahaii . da sebulan lebih jgk laa aku kerja sebagai Telesale Executive . da dapat pun gaji pertama . da habis shopping jugak tau tapi tak puas shopping sebab duit gaji da habis buat bayar hutang . haha . kau hado ?? 


Tapi kan , korang jangan ingat kerja aku as a Telesale Executive nh senang . Kalau korang kerja mcm aku nh konfem takk sampai seminggu kalau takk suka dan tak tahan penatnya . hehek . Takde laa . kerja nh actually best tau . happy jugak laa tapi yang memenatkan tuh kena carik customer laa . sebab kalau ada customer ada jugak laa komisyen . takde customer takde jugak komisyen . so , kena rajin buat call laa jawabnyaa :)

Kalau korang nak tau , kalau aku bosan takde customer , aku texting dengan budak office tauk . padahal duduk b'sebelahan jax . haha . apa gunanya hp free kn kalau takk pandai nak ambik kesempatan . hehek .  hope aku still bertahan kerja disana sampai lepas raya , baru laa aku minta transfer pe sandakan . hee . 


Oya , sorry yea my followers sebab takk dapat nk follow korang balik . line slow sangat laa . nanti kalau line da laju mcm kilat aku follow korang semua okayy :) jangan risau ek .

* Da takk sempat nk taip pepanjang lagi , my twin nk online plak . hee . see yahh !

// Thank You\\



Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

2 0017 Talk Here:

Ikmal said...

Assalam, kalau nak jadi kaya kena bersusah dulu barulah ada kaw... tak gitu...

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

@Ikmal

yups ! setuju sgt :) hee