Sunday, 28 August 2011

. Blogwalking berjam-jam sangat memenatkan ! .

Views
27 ogos 2011 


. gudnite sayangsss kuu ! .
korg da tdo x ? mesti lh da kn da lewat kot .
tapi bagi teenagers skg nh mmg suka sgt tdo lewat
sebab habiskn masa ng 0nline lh apa lagi kn .
standard lh cik kak oii ! aku pon stay kt kl mmg konfem tdo lewat .
xpena aku tdo awal . bkn aku namanya if tdo awal . haha !
korg tngok da tersasar jau da cite aku nh .

oke , kita blik ke entry aku y sebenar nya k .
bile korg da nmpak tittle entry aku tuh msti korg mengeluh , tsenyum .
kn.. kn.. kn..
nk tw knp ? lw bgi stalker y baca entry aku nh mngeluh msti akn fkir mcm nh
" kesian die penat nk BW ke blog2x org lain . bejam2x plak tuh "
lw bgi y tsenyum plak tuh msti dia akan fikir mcm nh .
" rajinnya budak nh BW bejam2x . good girl !"
HAHA !
btol ke xbetol ke ada aku kessaa ?
aku punya entry suka hati aku lh nk reka2x kn .
koe pduli apa ? xsuka ?? bolee choouw chiinn chaauu oke ! thanks :]


tapi kn korg , seyezz nh mmg penat gileerr lh weii .
aku asa da mcm give up da nk layan si blogger nh tauk !!
tapi bile dfikir2x kn balik nti lw aku da xda blog konfem bosan punya !
so , aku teruskan lh usaha aku . chayoo ! chayoo ! epy !! weeee !!

cukup lh smpai cini je entry aku nh >.<
jari pon da naik lenguh plus penat . mata plak da jadi garfield !
teddy bear da tunggu nk dipeluk da tuh .
gudnite peepss !!


p/s : suda2x lh korg online ea . kang xpasal2x meletop tenet ! hee .

Lots Of Love ♥ Greeny's Blog

4 0017 Talk Here:

Ku Azhar said...

cayok2!!! ku slalu dpt je bw abis smua blog kt dashboard :)

epyfiQah aLzikry said...

hoho ! penat tauk ! mcm da giveup ja nh . ehe .

saya dewi said...

aja aja figthing. jangan putus asa key. teruskan usahaaaa sehingga berjaya. muahahaha XD


p/s yaey dah boleh komen. rasa tadi tak boley komen sebab line dewi slow sgt kot. wuwu.

epyfiQah aLzikry said...

. ahha ! tw xpa . da brusaha lh nh ! thanks sygs !! .

. bole je lh dear ! salu lh BW cni komen k .